Sedang mencari kunci jawaban tentang A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer 1.whick one id the expression of checking understand? a.g...? Bila benar, sobat telah berada di tempat yang benar.
By the way, kami telah menyiapkan 1 kunci jawaban tentang A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer 1.whick one id the expression of checking understand? a.g.... Tak perlu panjang lebar, langsung saja lihat cara menjawabnya lebih lanjut di bawah ini:
A.CHOOSE A,b,c Or D For The Correct Answer
1.whick One Id The Expression Of Checking Understand?
a.got It?
b.l Understand
c.l Don't Get It
d.What Do You Mean?
2.The Expression Of Asking For Attention In General Is.......
a.look!
b.wait!
c.sorry
d.please!
3.The Expression Of Asking For Clarification Is,,,,,,,
a.are You Sure?
b.what L Mean
c.l Don't
d.let Me Explain
5.X :"..................."
Y :"Oh,yes"
a.may L've Your Attention,please
b.are You Not With Me?
c.thank
d.please L'm Sorry
6.No,taht's Not Right Is The Expression Of......
a.checking For Understanding Opinion
b.asking For Opinion
d.disagreeing To Opinion
7.The Expression Of Asking Opinion Is ....
a.l Can Play
b. Yes, You Are
c.what Do You Think?
d.l Disagree
8.The Expression Of Agreeing To Opinion Is......
a.how Do You Feel?
b.l Don't Agree
c.l Agree With You
d.l Don't Think So
9.The Expression Of Disagreeing To Opinion
a.don't Think So
b.l Don't Agree
c.what With You
d.l Believe That
10.The Expression Of Showing Understand
a.Got It?
b.l Don't Understand
c.l See
d.l Am Not Sure
11.There Are Is Used For....
a.singular Noun
b.singular And Plural Noun
c.plural Noun
d.uncountable
12.There Is Used For....
a.singular Noun
b.countable Noun
c.plural Noun
d.uncountable Noun
13.There Is Not Is The Contraction Of......
a.ther Are
b.there Are
c.there Isn't
d.there Is Not
14.There Aren't "is The Contraction Of.....
a.ther Are
b.there Is Not
c.there Are Ot
d.there're Not
This Greeting Card Is For Question No.15 And 16
pro:Gita
Congrats!
You Deserve It
You Are Really The Winner
We Are Proud Of You
Santi And Friends
15.what Is The Purpose Of The Text?
a.to Invite Someone
b.to Congratulate Someone
c.to Give Information
d.to Find Information
16.What Make Shanty And Her Friends Proud Of?
a.Gita Has Graduated From School
b.Gita Has Won A Competition
c.Gita Has Passed The Exam
d.Gita Has Got A Prize
17.The Expression Of Asking To Pay More Attention Is...........
a.look At Me
b.sorry
c.excuse Me
d.attention,please!
18.The Cat ........... Sleep Under The Table
a.do
b.does
c.don't
d.doesn't
19........ Indah Always Get Up Early?
a.do
b.don't
c.does
d.doesn't
20.Supriya Is The ............Gil In The Class
a.intellgent
b.most Intelligent
c.more Intelligent
d.intelligentier
To My Beloved Brother,
it Has Been Awhile We Were Playing Badminton Together, L Am Very Happy Meeting You Again.
You Sister,
Risa
Tolong Dibantu Ya Kk Soalnya
maaf Poin Nya Cuma Sedikit
Jawaban: #1: A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer
1.whick one id the expression of checking understand?
a.got it?
b.l understand
c.l don't get it
d.What do you mean?
Answer : a.got it?
----------------------------------------------------------------------------------
2.The Expression of Asking for Attention in General is.......
a.look!
b.wait!
c.sorry
d.please!
Answer : a.look!
----------------------------------------------------------------------------------
3.The Expression of Asking for clarification is,,,,,,,
a.are you sure?
b.what l mean
c.l don't
d.let me explain
Answer : a.are you sure?
----------------------------------------------------------------------------------
5.X :"..................."
Y :"Oh,yes"
a.may l've your Attention,please
b.are you not with me?
c.thank
d.please l'm sorry
Answer : a.may l've your Attention,please
----------------------------------------------------------------------------------
6.No,taht's not right is the expression of......
a.checking for understanding opinion
b.asking for opinion
d.disagreeing to opinion
Answer : d. disagreeing to opinion
----------------------------------------------------------------------------------
7.The Expression of Asking opinion is ....
a.l can play
b. yes, you are
c.what do you think?
d.l disagree
Answer : c.what do you think?
----------------------------------------------------------------------------------
8.The Expression of Agreeing to opinion is......
a.how do you feel?
b.l don't agree
c.l agree with you
d.l don't think so
Answer : c.l agree with you
----------------------------------------------------------------------------------
9.The Expression of Disagreeing to opinion
a.don't think so
b.l don't agree
c.what with you
d.l believe that
Answer : b.l don't agree
----------------------------------------------------------------------------------
10.The Expression of showing understand
a.Got it?
b.l don't understand
c.l see
d.l am not sure
Answer : c.l see
----------------------------------------------------------------------------------
11.There are is used for....
a.singular noun
b.singular and plural noun
c.plural noun
d.uncountable
Answer : c.plural noun
----------------------------------------------------------------------------------
12.There is used for....
a.singular noun
b.countable noun
c.plural noun
d.uncountable noun
Answer : a.singular noun
----------------------------------------------------------------------------------
13.There is not is the contraction of......
a.ther are
b.there are
c.there isn't
d.there is not
Answer : c.there isn't
----------------------------------------------------------------------------------
14.There aren't "is the contraction of.....
a.ther are
b.there is not
c.there are ot
d.there're not
Answer : c.there are ot
----------------------------------------------------------------------------------
This greeting card is for question no.15 and 16
pro:Gita
Congrats!
You deserve it
You are really the winner
We are proud of you
Santi and Friends
15.what is the purpose of the text?
a.to invite someone
b.to congratulate someone
c.to give information
d.to find information
Answer : b.to congratulate someone
----------------------------------------------------------------------------------
16.What make Shanty and her friends proud of?
a.Gita has graduated from school
b.Gita has won a competition
c.Gita has passed the Exam
d.Gita has got a prize
Answer : b.Gita has won a competition
----------------------------------------------------------------------------------
17.The Expression of Asking to pay more Attention is...........
a.look at me
b.sorry
c.excuse me
d.attention,please!
Answer : d.attention,please!
----------------------------------------------------------------------------------
18.The Cat ........... sleep under the table
a.do
b.does
c.don't
d.doesn't
Answer : d.doesn't
----------------------------------------------------------------------------------
19........ indah always get up early?
a.do
b.don't
c.does
d.doesn't
Answer : c.does
----------------------------------------------------------------------------------
20.Supriya is the ............Gil in the class
a.intellgent
b.most intelligent
c.more intelligent
d.intelligentier
Answer : b.most intelligent
Pelajari lebih lanjut mengenai asking opinion dan asking attention pada https://brainly.co.id/tugas/32634381
#BelajarBersamaBrainly

Nah itulah cara menjawab mengenai "A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer 1.whick one id the expression of checking understand? a.g...", semoga dapat bermanfaat!
Posting Komentar