Solusi dari "A.CHOOSE A,b,c Or D For The Correct Answer 1.whick One Id The Expression Of Checking Understand? A.g..."

Sedang mencari kunci jawaban tentang A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer 1.whick one id the expression of checking understand? a.g...? Bila benar, sobat telah berada di tempat yang benar.

By the way, kami telah menyiapkan 1 kunci jawaban tentang A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer 1.whick one id the expression of checking understand? a.g.... Tak perlu panjang lebar, langsung saja lihat cara menjawabnya lebih lanjut di bawah ini:

A.CHOOSE A,b,c Or D For The Correct Answer
1.whick One Id The Expression Of Checking Understand?
a.got It?
b.l Understand
c.l Don't Get It
d.What Do You Mean?
2.The Expression Of Asking For Attention In General Is.......
a.look!
b.wait!
c.sorry
d.please!
3.The Expression Of Asking For Clarification Is,,,,,,,
a.are You Sure?
b.what L Mean
c.l Don't
d.let Me Explain
5.X :"..................."
Y :"Oh,yes"
a.may L've Your Attention,please
b.are You Not With Me?
c.thank
d.please L'm Sorry
6.No,taht's Not Right Is The Expression Of......
a.checking For Understanding Opinion
b.asking For Opinion
d.disagreeing To Opinion
7.The Expression Of Asking Opinion Is ....
a.l Can Play
b. Yes, You Are
c.what Do You Think?
d.l Disagree
8.The Expression Of Agreeing To Opinion Is......
a.how Do You Feel?
b.l Don't Agree
c.l Agree With You
d.l Don't Think So
9.The Expression Of Disagreeing To Opinion
a.don't Think So
b.l Don't Agree
c.what With You
d.l Believe That
10.The Expression Of Showing Understand
a.Got It?
b.l Don't Understand
c.l See
d.l Am Not Sure
11.There Are Is Used For....
a.singular Noun
b.singular And Plural Noun
c.plural Noun
d.uncountable
12.There Is Used For....
a.singular Noun
b.countable Noun
c.plural Noun
d.uncountable Noun
13.There Is Not Is The Contraction Of......
a.ther Are
b.there Are
c.there Isn't
d.there Is Not
14.There Aren't "is The Contraction Of.....
a.ther Are
b.there Is Not
c.there Are Ot
d.there're Not
This Greeting Card Is For Question No.15 And 16
pro:Gita
Congrats!
You Deserve It
You Are Really The Winner
We Are Proud Of You

Santi And Friends
15.what Is The Purpose Of The Text?
a.to Invite Someone
b.to Congratulate Someone
c.to Give Information
d.to Find Information
16.What Make Shanty And Her Friends Proud Of?
a.Gita Has Graduated From School
b.Gita Has Won A Competition
c.Gita Has Passed The Exam
d.Gita Has Got A Prize
17.The Expression Of Asking To Pay More Attention Is...........
a.look At Me
b.sorry
c.excuse Me
d.attention,please!
18.The Cat ........... Sleep Under The Table
a.do
b.does
c.don't
d.doesn't
19........ Indah Always Get Up Early?
a.do
b.don't
c.does
d.doesn't
20.Supriya Is The ............Gil In The Class
a.intellgent
b.most Intelligent
c.more Intelligent
d.intelligentier
To My Beloved Brother,

it Has Been Awhile We Were Playing Badminton Together, L Am Very Happy Meeting You Again.

You Sister,

Risa

Tolong Dibantu Ya Kk Soalnya
maaf Poin Nya Cuma Sedikit

Jawaban: #1:

A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer

1.whick one id the expression of checking understand?

a.got it?

b.l understand

c.l don't get it

d.What do you mean?

Answer : a.got it?

----------------------------------------------------------------------------------

2.The Expression of Asking for Attention in General is.......

a.look!

b.wait!

c.sorry

d.please!

Answer :  a.look!

----------------------------------------------------------------------------------

3.The Expression of Asking for clarification is,,,,,,,

a.are you sure?

b.what l mean

c.l don't

d.let me explain

Answer :  a.are you sure?

----------------------------------------------------------------------------------

5.X :"..................."

Y :"Oh,yes"

a.may l've your Attention,please

b.are you not with me?

c.thank

d.please l'm sorry

Answer : a.may l've your Attention,please

----------------------------------------------------------------------------------

6.No,taht's not right is the expression of......

a.checking for understanding opinion

b.asking for opinion

d.disagreeing to opinion

Answer : d. disagreeing to opinion

----------------------------------------------------------------------------------

7.The Expression of Asking opinion is ....

a.l can play

b. yes, you are

c.what do you think?

d.l disagree

Answer : c.what do you think?

----------------------------------------------------------------------------------

8.The Expression of Agreeing to opinion is......

a.how do you feel?

b.l don't agree

c.l agree with you

d.l don't think so

Answer : c.l agree with you

----------------------------------------------------------------------------------

9.The Expression of Disagreeing to opinion

a.don't think so

b.l don't agree

c.what with you

d.l believe that

Answer : b.l don't agree

----------------------------------------------------------------------------------

10.The Expression of showing understand

a.Got it?

b.l don't understand

c.l see

d.l am not sure

Answer :  c.l see

----------------------------------------------------------------------------------

11.There are is used for....

a.singular noun

b.singular and plural noun

c.plural noun

d.uncountable

Answer : c.plural noun

----------------------------------------------------------------------------------

12.There is used for....

a.singular noun

b.countable noun

c.plural noun

d.uncountable noun

Answer : a.singular noun

----------------------------------------------------------------------------------

13.There is not is the contraction of......

a.ther are

b.there are

c.there isn't

d.there is not

Answer :  c.there isn't

----------------------------------------------------------------------------------

14.There aren't "is the contraction of.....

a.ther are

b.there is not

c.there are ot

d.there're not

Answer :  c.there are ot

----------------------------------------------------------------------------------

This greeting card is for question no.15 and 16

pro:Gita

Congrats!

You deserve it

You are really the winner

We are proud of you

Santi and Friends

15.what is the purpose of the text?

a.to invite someone

b.to congratulate someone

c.to give information

d.to find information

Answer : b.to congratulate someone

----------------------------------------------------------------------------------

16.What make Shanty and her friends proud of?

a.Gita has graduated from school

b.Gita has won a competition

c.Gita has passed the Exam

d.Gita has got a prize

Answer : b.Gita has won a competition

----------------------------------------------------------------------------------

17.The Expression of Asking to pay more Attention is...........

a.look at me

b.sorry

c.excuse me

d.attention,please!

Answer : d.attention,please!

----------------------------------------------------------------------------------

18.The Cat ........... sleep under the table

a.do

b.does

c.don't

d.doesn't

Answer : d.doesn't

----------------------------------------------------------------------------------

19........ indah always get up early?

a.do

b.don't

c.does

d.doesn't

Answer : c.does

----------------------------------------------------------------------------------

20.Supriya is the ............Gil in the class

a.intellgent

b.most intelligent

c.more intelligent

d.intelligentier

Answer : b.most intelligent

Pelajari lebih lanjut mengenai asking opinion dan asking attention pada https://brainly.co.id/tugas/32634381

#BelajarBersamaBrainly

MOVIE REVIEW: Cherie Gil deals with beauty and tragedy in Sonata | PEP.ph

cherie jalandoni chino ping pineda (sumber gambar: www.pep.ph)

Nah itulah cara menjawab mengenai "A.CHOOSE a,b,c or d for the Correct Answer 1.whick one id the expression of checking understand? a.g...", semoga dapat bermanfaat!

Posting Komentar